m

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m

Mlekara Biomlek

O nama

Mlekara SZR „Bio-Mlek“ Tulovo je počela sa radom 10 maja 2004 godine kao porodična mlekara sa kapacitetom od 100l dnevne prerade mleka. U početnoj fazi prerade učestvovali su članovi porodice, a danas mlekara ima 24 zapošljenih radnika i kapacitet od 10 tona. Sama lokacija firme je u čistom ekološkom okruženju u podnožju planine Kukavice, tačnije oko 17km južno od grada Leskovca.

Kvalitet

Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, opremu i edukaciju zaposlenih, postigli smo visok nivo organizacije, kontrole, što doprinosi efikasnoj i savremenoj proizvodnji. Mlekara SZR „Bio-Mlek“ je među vodećim proizvođačima u Republici Srbiji iz oblasti kvaliteta i bezbednosti pasterizovanog mleka, fermentisanih proizvoda i sireva.

Politika i kvalitet

Svi zaposleni u mlekari SZR ,,Bio-Mlek“,Tulovo su odgovorni da obavljaju aktivnosti i donose odluke u skladu sa ovom politikom. Svi rukovodioci su ovlašćeni i odgovorni za dosledno sprovođenje ove politike i uključivanje svih zaposlenih u njenu realizaciju. Predstavnik rukovodstva za kvalitet i bezbednost hrane je odgovoran i ovlašćen za održavanje i neprekidno poboljšanje integrisanog sistemaupravljanja kvalitetom i HACCP sistema.

Naši ciljevi

- Stalno usavršavanje
- Održavanje i poboljšanje znanja
- Uspostavljanjem efikasne komunikacije
- Izgradnjom partnerskih odnosa
- Sistema upravljanja kvalitetom